Beuratna

  • Calibration weights OIML CLASS E1 cylindrical shape, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS E1 bentukna silinder, stainless steel digosok

    Bobot E1 tiasa dianggo salaku standar référénsi dina calibrating beurat-beurat sanésna E2, F1, F2 jsb, sareng anu cocog pikeun calibrating kasaimbangan toploading analitik-presisi tinggi sareng presisi tinggi. Ogé Kalibrasi pikeun timbangan, kasaimbangan atanapi produk timbangan sanésna ti Laboratorium, Farmasi Pabrik, Pabrik Timbangan, jsb

  • Calibration weights OIML CLASS F1 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS F1 silinder, stainless steel digosok

    Beurat F1 tiasa dianggo salaku standar rujukan dina calibrating beurat séjén F2, M1 jsb, sareng cocog pikeun calibrating kasaimbangan analitik-presisi tinggi-na luhur-precision tinggi. Ogé Kalibrasi pikeun timbangan, kasaimbangan atanapi produk timbangan sanésna ti Pabrik Farmasi, Pabrik Timbangan, jsb

     

  • Calibration weights OIML CLASS M1 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS M1 silinder, stainless steel digosok

    M1 beurat tiasa dianggo salaku standar référénsi dina calibrating beurat séjén M2, M3 jsb Ogé Kalibrasi pikeun timbangan, kasaimbangan atanapi produk timbangan séjén ti laboratorium, Pabrik Farmasi, Pabrik Timbangan, alat-alat pangajaran sakola jsb.

     

  • Calibration weights OIML CLASS F2 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS F2 silinder, stainless steel digosok

    Bobot F2 tiasa dianggo salaku standar référénsi dina calibrating beurat M1, M2 jsb ogé Kalibrasi pikeun timbangan, kasaimbangan atanapi produk timbangan sanésna ti Pabrik Farmasi, Timbangan Pabrik, jst.

     

  • Calibration weights OIML CLASS E2 cylindrical, polished stainless steel

    Bobot kalibrasi OIML CLASS E2 silinder, stainless steel digosok

    Bobot E2 tiasa dianggo salaku standar référénsi dina calibrating beurat sanésna F1, F2 jst, sareng cocog pikeun ngimbangan kasaimbangan analitik presisi tinggi sareng presisi tinggi. Ogé Kalibrasi pikeun timbangan, kasaimbangan atanapi produk timbangan sanésna ti Laboratorium, Pabrik Farmasi, Timbangan Pabrik, jsb

  • ASTM individual calibration weights 500g to 50kg rectangular shape

    Bobot kalibrasi masing-masing ASTM 500g dugi ka 50kg bentukna persegi panjang

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  •  Heavy-duty CAST-IRON M1 weights 500kg to 5000 kg (Roller design)

     Tugas beurat CAST-IRON M1 beurat 500kg dugi 5000 kg (Desain Roller)

    Sadayana Timbangan Kalibrasi Besi Cor kami saluyu sareng peraturan anu ditetepkeun ku Organisasi Internasional Metrologi Hukum sareng norma ASTM pikeun Kelas M1 dugi ka M3 beurat matak -iron.

    Upami diperlukeun sertifikasi mandiri tiasa disayogikeun dina akreditasi naon waé.

    Bobot atanapi Bobot Tangan dibekelan réngsé dina kualitas luhur Matt Hideung Etch Primer sareng dikalibrasi kana rupa-rupa kasabaran anu tiasa anjeun tingali dina bagan kami.

    Beurat Tangan dibekelan réngsé dina kualitas Matt Hideung Etch Primer sareng beurat Bobot

  • ASTM calibration weights set (1 mg-1 kg) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM disetél (1 mg-1 kg) bentuk silinder

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  • ASTM SS investment casting / lost wax casting  type test weights rectangular shape 500g to 20kg

    Casting investasi ASTM SS / tipe uji lilin casting beurat uji bentukna segi opat 500g dugi ka 20kg

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  • Slotted CAST-IRON M1 weights 1 g to 50 kg

    Bobot CAST-IRON M1 beuratna 1 g dugi ka 50 kg

    Sadayana Timbangan Kalibrasi Besi Cor kami saluyu sareng peraturan anu ditetepkeun ku Organisasi Internasional Metrologi Hukum sareng norma ASTM pikeun Kelas M1 dugi ka M3 beurat matak -iron.

    Upami diperlukeun sertifikasi mandiri tiasa disayogikeun dina akreditasi naon waé.

    Bobot atanapi Bobot Tangan dibekelan réngsé dina kualitas luhur Matt Hideung Etch Primer sareng dikalibrasi kana rupa-rupa kasabaran anu tiasa anjeun tingali dina bagan kami.

    Beurat Tangan dibekelan réngsé dina kualitas Matt Hideung Etch Primer sareng beurat Bobot

  • ASTM calibration weights set (1 mg-2 kg) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM disetél (1 mg-2 kg) bentuk silinder

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  • ASTM stainless steel Knob adjusting adjustment test weights 1g-20kg

    ASTM stainless steel Knob nyaluyukeun timbangan tés pangaturan 1g-20kg

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

1234 Teras> >> Halaman 1/4