Skala Platform

  • NK-JW3118 Weighing platform scale

    NK-JW3118 Skala platform beuratna

    Fungsi cacah saderhana
    Fungsi ingetan beurat, dianggo langkung éfisién
    99 beurat kumulatif
    Konversi sababaraha unit timbangan kalayan panerapan anu lega

  • TCS-C Counting platform scale

    Skala platform Cacah TCS-C

    Kaluaran port serial RS232: kalayan fungsi duplex lengkep, anjeun tiasa sacara gampil maca data skala atanapi ngalakukeun percetakan data saderhana

    Bluetooth: Dibangun dina anténeu 10m, anténeu éksternal 60m

    Modul UART kana WIFI

  • aA2 platform scale

    skala platform aA2

    Mobile APP manajemén jauh sareng operasi skala éléktronik

    Tampilan telepon seluler APP real-time sareng inpormasi laporan laporan pikeun nyegah curang

    Kuitansi register tunai, labél perekat diri bebas pikeun nyetak

    Rékam data / kirim U disk pikeun ngimpor barang / nyetél format cetak

  • aA12 platform scale

    skala platform aA12

    Konversi tinggi A / D, gampang dibaca dugi ka 1/30000

    Éta merenah pikeun nyauran kode jero pikeun tampilan, sareng ngagentos beurat indera pikeun niténan sareng nganalisis kasabaran

    Kisaran jangkauan nol / setting nol (manual / kakuatan hurung) rentang tiasa disetél nyalira

    Kacepetan saringan digital, amplitudo sareng waktos anu stabil tiasa diatur

    Kalayan timbangan sareng fungsi cacah (panyalindungan leungitna kakuatan pikeun beurat sapotong tunggal)

  • aA27 platform scale

    skala platform aA27

    Single LED 2 inci tampilan LED sorotan khusus
    Puncak tahan sareng tampilan rata-rata nalika beurat, bobo otomatis tanpa beurat
    Bobot tare tos aya, akumulasi manual sareng akumulasi otomatis

  • aFS-TC platform scale

    skala platform aFS-TC

    IP68 tahan cai
    304 wajan beurat stainless steel, anti korosi sareng gampang dibersihkeun
    Sensor beurat presisi tinggi, timbangan akurat sareng stabil
    Tampilan LED definisi tinggi, bacaan anu jelas duanana siang wengi
    Boh ngecas sareng nyolok, panggunaan sadidinten langkung merenah
    Sudut skala desain anti skid, jangkungna skala anu tiasa diatur
    Pigura baja anu dipasang, tahan tekanan, henteu aya deformasi dina beban beurat, mastikeun katepatan beurat sareng umur jasa

  • aGW2 platform scale

    skala platform aGW2

    Bahan stainless steel, tahan cai sareng anti karat
    Tampilan LED, font héjo, tampilan jelas
    Sél beban presisi tinggi, akurat, stabil sareng beurat timbangan
    Ganda tahan cai, perlindungan ganda teuing
    Antarbeungeut RS232C, dianggo pikeun nyambungkeun komputer atanapi printer
    Bluetooth opsional, colokan na kabel maén, kabel USB, panarima Bluetooth

  • NK-JC3116 Counting platform scale

    NK-JC3116 Ngitung skala platform

    Layar hemat énergi LCD anu jelas-jelas ku lampu latar héjo, jelas sareng gampang dibaca siang wengi

    Fungsi pangaturan enol otomatis

    Pangurangan beurat, fungsi pangirangan sateuacan beurat

    Akumulasi, fungsi tampilan kumulatif, sareng 99 kumulatif

    Fungsi mémori tunggal, tiasa ngahémat 20 beurat hiji