Jenis Di handap ieu

  • Bellow Type-BLT

    Di handap Tipe-BLT

    Desain kompak, reliabiliti tinggi sareng akurasi, cocog pikeun skala Hopper, skala sabuk, sistem campuran sareng seueur deui

    Sinyal Dual

    Kapasitas: 10kg ~ 500kg

  • Bellow Type-BLE

    Di handap Tipe-BLE

    Sél beban tipe Bellows Logam 1 Ton Tabung bergelombang sénsor timbangan ngagunakeun sensor pikeun timbangan sabuk, skala hopper, skala platform;

    Karakteristik & Pamakéan: Sensor timbangan tabung bergelombang, segel logam bél dilas, keusikan internal gas iners, anti overload, anti capé, kapasitas muatan anti parsial.

    Tiasa seueur dianggo dina skala sabuk éléktronik, timbangan corong, skala platform sareng skala khusus sanésna, rupa-rupa uji bahan sareng alat gaya anu sanés.

  • Bellow Type-BLC

    Bellow Type-BLC

    Skala Hopper, skala sabuk, sistem campuran

    Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)   

  • Bellow Type-BLB

    Di handap Tipe-BLB

    Kelas akurasi D1, C3, C4, C5, sareng C6 numutkeun ka OIML

    Konpigurasikeun 6-kawat pikeun santunan variasi résistansi

    Paripolah beban luar-pusat anu hadé kalayan toleransi sénsitip sareng resistansi kaluaran anu rendah

  • Bellow Type-BLAC

    Di handapeun Tipe-BLAC

    Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)   

  • Bellow Type-BLA

    Di handap Tipe-BLA

    Skala Hopper, skala sabuk, sistem campuran

    Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)