Taros Kami

YANTAI JIAJIA INSTRUMEN CO., LTD

Alamat

Jalan jinhua No.1, kabupaten zhifu

Telepon

Penjualan: 0086-13181611159
Sokongan: 0086-535-6658296

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sontenSaptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami