Skala Waterproof

  • JJ Waterproof Weighing Indicator

    Indikator Timbangan Cai waterproof

    Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan overload. Piringna disegel dina kotak, janten tahan cai sareng gampang dijaga. Sél beban ogé tahan cai sareng ngagaduhan panyalindungan anu dipercaya tina mesin.

     

  • JJ Waterproof Bench scale

    Skala Bangku Cai waterproof

    Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan anu langkung ageung. Gampang dipasang sareng merenah dianggo. Duanana platform sareng indikatorna tahan cai. Duanana didamel tina stainless steel.

     

  • JJ Waterproof Table Scale

    Skala Tahan Cai JJ

    Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan anu langkung ageung.