Skala Harga

  • TM-A15 WIFI Lable Printing Scales

    Timbangan Nyetak TML A15 WIFI

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    Mobile APP manajemén jauh sareng operasi skala éléktronik

    Tampilan telepon seluler APP real-time sareng inpormasi laporan laporan pikeun nyegah curang

    Nyitak laporan penjualan unggal dinten, bulanan sareng triwulanan, sareng parios statistik sakedik

  • TM-A16 Lable Printing Scales

    Timbangan Nyetak TM-A16

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    Timbangan kode bar antarmuka jaringan

    Kuitansi register tunai, labél perekat diri bebas pikeun nyetak

    Nyitak laporan penjualan unggal dinten, bulanan sareng triwulanan, sareng parios statistik sakedik

    Pinyin calakan Produk pamilarian gancang

    Ngarojong Alipay, kumpulan Wechat, kadatangan sacara langsung

  • aTM-A17 Lable Printing Scales

    aTM-A17 Skala Nyetak Label

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    160-32 dot matrix display ngadukung sababaraha bahasa

    Mobile APP manajemén jauh sareng operasi skala éléktronik

    Tampilan telepon seluler APP real-time sareng inpormasi laporan laporan pikeun nyegah curang

  • TM-A18 WIFI Lable Printing Scales

    Timbangan Nyetak TML-A18 WIFI

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    Mobile APP manajemén jauh sareng operasi skala éléktronik

    Tampilan telepon seluler APP real-time sareng inpormasi laporan laporan pikeun nyegah curang

    Nyitak laporan penjualan unggal dinten, bulanan sareng triwulanan, sareng parios statistik sakedik

  • TM-A19 WIFI Cash register scale

    Skala ngadaptar Tunai TM-A19 WIFI

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    160-32 dot matrix display ngadukung sababaraha bahasa

    Mobile APP manajemén jauh sareng operasi skala éléktronik

    Tampilan telepon seluler APP real-time sareng inpormasi laporan laporan pikeun nyegah curang

  • TM-A20 WIFI Lable Printing Scales

    Timbangan Nyetak TML-A20 WIFI

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka
    Mobile APP manajemén jauh sareng operasi skala éléktronik
    Tampilan telepon seluler APP real-time sareng inpormasi laporan laporan pikeun nyegah curang
    4Print laporan penjualan harian, bulanan sareng triwulanan, sareng parios statistik sakedik

  • TM-A30 Suspension bar code scales

    Timbangan kode bar gantung TM-A30

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    Mobile APP manajemén jauh sareng operasi skala éléktronik

    Tampilan telepon seluler APP real-time sareng inpormasi laporan laporan pikeun nyegah curang

    Nyitak laporan penjualan unggal dinten, bulanan sareng triwulanan, sareng parios statistik sakedik

  • PC-C5 Cash register machine

    Mesin ngadaptar Tunai Mandiri PC-C5

    Tampilan palanggan tiasa maénkeun inpormasi promosi produk

    Interaksi manusa, gampang dioperasikeun

    Mobile APP pikeun ningali laporan data penjualan toko

    Peringatan inventaris, inventaris, tampilan inpormasi real-time

    Integrasi mulus sareng platform takeaway mainstream

    Poin Anggota, Diskon Anggota, Tingkat Anggota

    Alipay, Wechat mayar sababaraha metode pamayaran

    Data otomatis diunggah kana awan, sareng data moal leungit

  • TM-A10 Lable Printing Scales

    Timbangan Nyetak TM-A10

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    Timbangan kode bar antarmuka jaringan

    Kuitansi register tunai, labél perekat diri bebas pikeun nyetak

  • TM-A11 Cash register scale

    Skala register tunai TM-A11

    Tare: 4 digit / Beurat: 5 digit / Harga Satuan: 6 digit / Total: 7 angka

    Kertas resi balanja cetak

    Gampang ngagunakeun DLL sareng parangkat lunak