Warta

  • Kumaha carana milih beurat kalibrasi?

    Naon anu kedah urang perhatoskeun nalika urang kedah mésér beurat? Aya sababaraha titik sapertos dihandap: 1. Numutkeun akurasi kasaimbangan / skala anu anjeun kedah calibur. Bobot kelas anu langkung saé bakal gaduh akurasi anu langkung luhur, tapi upami henteu suitalbe, éta ngan ukur nambihan biaya. Sareng beurat kelas handap ...
    Maca deui
  • Baheula sareng ayeuna tina kilogram

    Sabaraha beuratna hiji kilogram? Élmuwan parantos neuleuman masalah anu sigana saderhana ieu mangratus taun. Dina 1795, Perancis ngumumkeun hukum anu netepkeun "gram" salaku "beurat mutlak cai dina kubus anu volume na sami sareng saratus méter dina suhu nalika ic ...
    Maca deui
  • Foldable weightbridge - desain anyar anu cocog pikeun dipindahkeun

    Instrumén JIAJIA gumbira ngembarkeun yén ayeuna urang ngagaduhan lisénsi produksi sareng komérsialisasi jalan tol dilipatan kalayan sadaya sertipikat internasional anu diperyogikeun Skala treuk portabel anu tiasa dilipat nyaéta skala anu idéal dina sababaraha aspék, sareng éta ngagaduhan seueur fitur sareng kaunggulan pikeun t .. .
    Maca deui
  • Interweighing 2020

    Ngalangkungan 2020

    Jiajia miluan pameran industri INTERWEIGHING di 2020 sakali deui. Kusabab wabah éta, sanaos seueur réréncangan internasional anu henteu tiasa ilubiung dina acara industri taunan, kami tetep ngalirkeun inpormasi paméran ka unggal palanggan ngalangkungan Internet, kalebet té ...
    Maca deui
  • New Balance for weights calibration

    Kasaimbangan Anyar kanggo kalibrasi beurat

    2020 mangrupikeun taun anu khusus. COVID-19 parantos nyababkeun parobihan ageung kana padamelan sareng kahirupan urang. Dokter sareng perawat parantos masihan sumbangan ageung pikeun kaséhatan dulur. Kami ogé sacara tenang nyumbang kana perang ngalawan wabah éta. Produksi masker meryogikeun uji coba tarik, janten paménta ti ...
    Maca deui