Single Point Load Cell-SPL

Pedaran pondok:

Aplikasi

  • Pangukuran Komprési 
  • Momen tinggi / Pareum-Pusat Ngamuat
  • Hopper & beurat Net
  • Timbangan Bio-Médis
  • Pariksa beuratna & ngeusian Mesin
  • Timbangan Platform sareng Sabuk Konveyor
  • OEM sareng VAR Solusi

Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas) 

Barang

Unit

Parameter

Kelas akurasi ka OIML R60

D1

Kapasitas maksimum (Emax)

kg

500 éta800

Sénsitipitas (Cn) / Nol kasaimbangan

mV / V

2.0 ± 0.2 / 0 ± 0,1

Pangaruh suhu kana kasaimbangan nol (TKo)

% tina Cn / 10K

± 0,0175

Pangaruh suhu dina sénsitip (TKc)

% tina Cn / 10K

± 0,0175

Kasalahan hysteresis (dhy)

% ti Cn

± 0,0500

Non-linearity (dlin)

% ti Cn

± 0,0500

Ngarayap (dcr) langkung ti 30 mnt

% ti Cn

± 0,0250

Input (RLC) & Kaluaran résistansi (R0)

Ω

1100 ± 10 & 1002 ± 3

Kisaran nominal tegangan éksitasi (Bu)

V

5 ~ 15

Résistansi résistansi (Ris) at50Vdc

M

5000

Kisaran suhu layanan (Btu)

-20 ... + 50

Wates beban aman (EL) & Breaking load (Ed)

% tina Emax

120 & 200

Kelas panyalindungan numutkeun EN 60 529 (IEC 529)

IP65

Bahan: Ngukur unsur

Baja waja

Kapasitas maksimum (Emax)

Min.load sél verifikasi antar (vmin)

kg

g

500

100

800

200

Deflection at Emax (snom), sakitar

mm

0,6

Beurat (G), sakitar

kg

1

Kabel (kabel datar) panjangna

m

0,5

Pamasangan: Sekrup sirah silindris

M12-10.9

Torét ngenceng

Nm

42N.m

Fitur

  • Low Profile / Ukuran Kompak

    0,03% Kelas Akurasi

    Alloy Aluminium

    IP66 / 67 Sealing Lingkungan

    Rasio Harga / Performa Alus

    Garansi Sataun

Iraha nganggo loadcell

Beban sél ngukur gaya mékanis, utamina beurat obyék. Ayeuna, ampir kabéh timbangan timbangan éléktronik nganggo sél beban pikeun ngukur beurat awak. Éta seueur dianggo kusabab akurasi anu aranjeunna tiasa ngukur beurat. Sél ngamuat mendakan aplikasina dina sababaraha bidang anu nungtut akurasi sareng presisi. Aya sababaraha kelas anu béda pikeun ngamuat sél, kelas A, kelas B, kelas C & Kelas D, sareng unggal kelas, aya parobihan dina akurasi sareng kapasitasna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami