Sénsor skala kendaraan

  • Double Ended Shear Beam-DESB6

    Ganda Akhir Geser Beam-DESB6

    –Fungsi nyalira-nyalira

    –Nominal beban: 5t ~ 50t

    –Simple dipasang

    –Laser dilas, IP68

    – Hukum pikeun verifikasi perdagangan

    – Dioptimalkeun pikeun sambungan paralel ku juru tos disaluyukeun

    –Meunang sarat EMC / ESD numutkeun EN 45 501

  • Double Ended Shear Beam-DESB5

    Ganda Akhir Geser Beam-DESB5

    Skala treuk, skala gudang

    Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)   

  • Column Type-DESB3

    Kolom Tipe-DESB3

    Skala treuk, skala roda poros, skala gudang

    Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)   

  • Double Ended Shear Beam-DESB1

    Ganda Akhir Geser Beam-DESB1

    Skala treuk, skala roda poros, skala gudang

     

    Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)   

  • Column Type-CTD

    Kolom Tipe-CTD

    –Fungsi nyalira-nyalira

    –Nominal beban: 10t ~ 50t

    –Simple dipasang

    –Laser dilas, IP68

    – Dioptimalkeun pikeun sambungan paralel ku juru tos disaluyukeun

    –Meunang sarat EMC / ESD numutkeun EN 45 501

  • Column Type-CTC

    Kolom Tipe-CTC

    –Fungsi nyalira-nyalira

    –Nominal beban: 2t ~ 50t

    –Simple dipasang

    –Laser dilas, IP68

    – Dioptimalkeun pikeun sambungan paralel ku juru tos disaluyukeun

    –Meunang sarat EMC / ESD numutkeun EN 45 501

  • Column Type-CTB/CTBY

    Kolom Tipe-CTB / CTBY

     

    Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)   

  • Column Type-CTA

    Kolom Tipe-CTA

    –Fungsi nyalira-nyalira

    –Nominal beban: 10t ~ 50t

    –Simple dipasang

    –Laser dilas, IP68

    – Hukum pikeun verifikasi perdagangan

    – Dioptimalkeun pikeun sambungan paralel ku juru tos disaluyukeun

    –Meunang sarat EMC / ESD numutkeun EN 45 501