Astm

  • ASTM calibration weights set (1 mg-100 g) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM diatur (1 mg-100 g) bentuk silinder

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  •  Bar/ Hand CAST-IRON M1 weights 100kg to 1000 kg

     Beurat Bar / Hand CAST-IRON M1 100kg dugi ka 1000 kg

    Sadayana Timbangan Kalibrasi Besi Cor kami saluyu sareng peraturan anu ditetepkeun ku Organisasi Internasional Metrologi Hukum sareng norma ASTM pikeun Kelas M1 dugi ka M3 beurat matak -iron.

    Upami diperlukeun sertifikasi mandiri tiasa disayogikeun dina akreditasi naon waé.

    Bobot atanapi Bobot Tangan dibekelan réngsé dina kualitas luhur Matt Hideung Etch Primer sareng dikalibrasi kana rupa-rupa kasabaran anu tiasa anjeun tingali dina bagan kami.

    Beurat Tangan dibekelan réngsé dina kualitas Matt Hideung Etch Primer sareng beurat Bobot

  • ASTM calibration weights set (1 mg-200 g) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM diatur (1 mg-200 g) bentuk silinder

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  •  Heavy-duty CAST-IRON M1 weights 500kg to 5000 kg (Crane type)

     Tugas beurat CAST-IRON M1 beurat 500kg dugi 5000 kg (Jinis derek)

    Sadayana Timbangan Kalibrasi Besi Cor kami saluyu sareng peraturan anu ditetepkeun ku Organisasi Internasional Metrologi Hukum sareng norma ASTM pikeun Kelas M1 dugi ka M3 beurat matak -iron.

    Upami diperlukeun sertifikasi mandiri tiasa disayogikeun dina akreditasi naon waé.

    Bobot atanapi Bobot Tangan dibekelan réngsé dina kualitas luhur Matt Hideung Etch Primer sareng dikalibrasi kana rupa-rupa kasabaran anu tiasa anjeun tingali dina bagan kami.

    Beurat Tangan dibekelan réngsé dina kualitas Matt Hideung Etch Primer sareng beurat Bobot

  • ASTM calibration weights set (1 mg-500 g) cylindrical shape

    Bobot kalibrasi ASTM disetél (1 mg-500 g) bentukna silinder

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  •  Customized CAST-IRON M1 weights 5kg to 50 kg (adjusting cavity on the side)

     Bobot CAST-IRON M1 khusus ngarobih 5kg dugi ka 50 kg (nyaluyukeun rongga di sisi)

    Sadayana Timbangan Kalibrasi Besi Cor kami saluyu sareng peraturan anu ditetepkeun ku Organisasi Internasional Metrologi Hukum sareng norma ASTM pikeun Kelas M1 dugi ka M3 beurat matak -iron.

    Upami diperlukeun sertifikasi mandiri tiasa disayogikeun dina akreditasi naon waé.

    Bobot atanapi Bobot Tangan dibekelan réngsé dina kualitas luhur Matt Hideung Etch Primer sareng dikalibrasi kana rupa-rupa kasabaran anu tiasa anjeun tingali dina bagan kami.

    Beurat Tangan dibekelan réngsé dina kualitas Matt Hideung Etch Primer sareng beurat Bobot

  • ASTM calibration weights set (1 mg-500 mg) sheet shape

    Bobot kalibrasi ASTM disetél (1 mg-500 mg) bentuk lambaran

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  •  Heavy-duty CAST-IRON E1 weights 100kg to 5000 kg (rectangular shape)

     Tugas beurat CAST-IRON E1 beurat 100kg dugi 5000 kg (bentukna segiempat)

    Sadayana Timbangan Kalibrasi Besi Cor kami saluyu sareng peraturan anu ditetepkeun ku Organisasi Internasional Metrologi Hukum sareng norma ASTM pikeun Kelas M1 dugi ka M3 beurat matak -iron.

    Upami diperlukeun sertifikasi mandiri tiasa disayogikeun dina akreditasi naon waé.

    Bobot atanapi Bobot Tangan dibekelan réngsé dina kualitas luhur Matt Hideung Etch Primer sareng dikalibrasi kana rupa-rupa kasabaran anu tiasa anjeun tingali dina bagan kami.

    Beurat Tangan dibekelan réngsé dina kualitas Matt Hideung Etch Primer sareng beurat Bobot

  • ASTM calibration weights set (1 mg-500 mg) wire shape

    Bobot kalibrasi ASTM disetél (1 mg-500 mg) bentuk kawat

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  •  Heavy-duty CAST-IRON M1 weights 500kg to 5000 kg (rectangular shape)

     Tugas beurat CAST-IRON M1 beurat 500kg dugi 5000 kg (bentukna segiempat)

    Sadayana Timbangan Kalibrasi Besi Cor kami saluyu sareng peraturan anu ditetepkeun ku Organisasi Internasional Metrologi Hukum sareng norma ASTM pikeun Kelas M1 dugi ka M3 beurat matak -iron.

    Upami diperlukeun sertifikasi mandiri tiasa disayogikeun dina akreditasi naon waé.

    Bobot atanapi Bobot Tangan dibekelan réngsé dina kualitas luhur Matt Hideung Etch Primer sareng dikalibrasi kana rupa-rupa kasabaran anu tiasa anjeun tingali dina bagan kami.

    Beurat Tangan dibekelan réngsé dina kualitas Matt Hideung Etch Primer sareng beurat Bobot

  • ASTM individual test weights 1g to 50kg cylindrical shape with top adjusting cavity

    Bobot uji individu ASTM 1g dugi ka 50kg bentuk silinder sareng rongga pangaturan luhur

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

  • ASTM  single/double hook test weights 1g-20kg

    ASTM tunggal / uji coba dobel dobel 1g-20kg

    Sadaya beurat didamel tina stainless steel premium pikeun ngajantenkeun tahan korosi.

    Bobot Monobloc dirancang khusus pikeun stabilitas jangka panjang, sareng beurat sareng rongga anu nyaluyukeun nyayogikeun artos anu paling saé pikeun artos.

    Polishing éléktrolit mastikeun permukaan herang pikeun épék anti adhesi.

    Beurat ASTM 1 kg -5kg sét disayogikeun dina pikaresepeun, awét, kualitas luhur, kotak aluminium anu dipaténkeun ku busa poliétilén pelindung jeung

    Bentuk silindris beurat ASTM disaluyukeun pikeun minuhan kelas 0, kelas 1, kelas 2, kelas 3, kelas 4, kelas 5, kelas 6, kelas 7.

    Kotak aluminium dirancang kalayan cara pelindung anu saé sareng bumper anu beuratna bakal dijaga ku cara anu teguh.

123 Teras> >> Halaman 1/3