Skala treuk

  • PIT TYPE WEIGHBRIDGE

    WEBBIRAN JENIS PIT

    Perkenalan Umum:

    Jinis timbang tambang paling cocog pikeun tempat anu gaduh rohangan terbatas sapertos daérah anu henteu bukit dimana pangwangunan lombang henteu mahal. Kusabab platform na aya dina tingkat sareng taneuh, kendaraan tiasa ngadeukeutan jembatan timbang tina sagala arah. Kaseueuran beurat masarakat resep desain ieu.

    Fitur utama nyaéta platform anu saling nyambung sacara langsung, henteu aya kotak sambungan antara ieu mangrupikeun vérsi anu diénggalan dumasar kana versi anu lami.

    Desain anyar performa langkung saé dina beuratna treuk anu beurat. Sakali desain ieu diluncurkeun, janten populér langsung di sababaraha pasar, éta direkayasa dugi ka dianggo beurat, sering, dinten-ka-dinten. Lalu lintas anu beurat sareng timbangan luar angkasa.

  • HOT DIPPED GALVANIZED DECK PIT MOUNTED OR PITLESS MOUNTED

    Panas dIPPED GALVANIZED DIT PIT DIKOMPOR ATAWA DIGITAL DIKUNTUNG

    Spésifikasi:

    * Piring polos atanapi piring kotak-kotak nyaéta opsional

    * Diwangun ku 4 atanapi 6 balok U sareng balok saluran C, mantap sareng kaku

    * Tengah dibedah, sareng sambung sambung

    * Sél beban balok geser ganda atanapi sél beban komprési

    * Lebar sayogi: 3m, 3.2m, 3.4m

    * Panjang standar sayogi: 6m ~ 24m

    * Max. Kapasitas sayogi: 30t ~ 200t

  • Pallet truck scale

    Skala treuk palétét

    Sensor-presisi tinggi bakal nunjukkeun beurat anu langkung akurat
    Sakabeh mesin beuratna ngeunaan 4,85kgs, éta tiasa pisan dibabawa sareng ringan. Baheula, gaya lawasna langkung ti 8 kg, anu matak rumit pikeun dibabawa.
    Desain ringan, ketebalan umumna 75mm.
    Alat panyalindungan internal, pikeun nyegah tekanan tina sénsorna. Garansi f sataun.
    Bahan alloy aluminium, kuat sareng awét, cet sanding, geulis sareng loma
    Skala stainless steel, gampang dibersihkeun, karat-buktina.
    Carger standar Android. Kalayan muatan sakali, éta tiasa lepas 180 jam.
    Pencét tombol "konversi unit" langsung, tiasa ngalih KG, G, sareng

  • Handle Pallet scale – Opyional Explosion-proof Indicator

    Skala Pallet Pakem - Indikator Bukti-buktina Opyional

    Skala treuk palét tipe cecekelan ogé namina skala treuk palet mobile anu ngajantenkeun beuratna gampang.

    Nanganan timbangan treuk palét bisa beurat barang nalika mindahkeun tibatan mindahkeun beban kana skala. Éta tiasa ngahémat waktos damel anjeun, ningkatkeun efisiensi damel anjeun. Rupa-rupa pilihan indikator, anjeun tiasa milih indikator anu béda sareng ukuran palét numutkeun spplication anjeun. Skala ieu ngasilkeun timbangan atanapi ngitung hasil anu dipercaya dimana waé aranjeunna dianggo.

  • CONCRETE WEIGHBRIDGE

    Timbangan beurat

    Skala dek beton pikeun beuratna kendaraan légal di jalan.

    Mangrupikeun desain komposit anu ngagunakeun dek beton kalayan kerangka baja modular. Panci beton asalna ti pabrik siap nampi beton tanpa las lapangan atanapi panempatan rebar anu diperyogikeun.

    panci asalna ti pabrik siap nampi beton tanpa las lapangan atanapi penempatan rebar diperyogikeun.

    Ieu nyederhanakeun pamasangan sareng mastikeun kualitas dek umum.

  • HIGHWAY/BRIDGE LOADING MONITORING AND WEIGHING SYSTEM

    LINGKUNGAN / Jembatan PEMASANGAN MOBILITOR JEUNG SISTEM beurat

    Ngadegkeun titik deteksi oveload non-stop, sareng kumpulkeun inpormasi kandaraan sareng laporkeun ka pusat kontrol inpormasi ngalangkungan sistem penimbangan dinamis anu gancang.

    Éta tiasa mikawanoh nomer pelat kandaraan sareng sistem kumpulan bukti dina situs pikeun ngabéjaan kandaraan anu overload ngalangkungan sistem manajemen anu komprehensif ngeunaan pangendali ilmiah ngeunaan overlad.

  • Axle scale

    Skala gandar

    Hal ieu loba dipaké dina beurat bahan handap-nilai dina transportasi, konstruksi, énergi, perlindungan lingkungan jeung industri séjén; pakampungan padagangan antara pabrik, tambang sareng perusahaan, sareng deteksi beban gandar wahana perusahaan transportasi. Timbangan gancang sareng akurat, operasi anu merenah, instalasi sareng perawatan anu saderhana. Ngalangkungan beurat poros atanapi beurat grup poros tina wahana, sadaya beurat wahana diala ku akumulasi. Éta ngagaduhan kaunggulan rohangan lantai alit, kirang konstruksi yayasan, gampang relokasi, panggunaan dinamis sareng statis, sareng sajabana.

  • PITLESS WEIGHBRIDGE

    PITLESS timbangan

    Kalayan tanjakan waja, ngaleungitkeun padamelan madeg sipil atanapi tanjakan beton ogé bakal tiasa dianggo, anu ngan kedah sababaraha padamelan yayasan. Ngan ukur permukaan anu atos sareng lemes rata anu diperyogikeun. Prosés ieu ngahimpun biaya dina biaya yayasan padamelan sareng waktos.

    Kalayan tanjakan waja, jembatan timbang tiasa dibongkar sareng dirakit deui dina jangka waktos anu pondok, éta tiasa teras direlokasi caket ka daérah operasi. Ieu bakal ngabantosan pisan dina ngirangan jarak timah, pangirangan biaya penanganan, tanaga tanaga, sareng paningkatan produktivitas anu cukup.

  • RAILWAY SCALE

    Skala RAILWAY

    Skala karéta éléktronik statis mangrupikeun alat timbangan pikeun karéta anu ngalir dina karéta api. Produkna ngagaduhan struktur saderhana sareng novél, penampilan anu saé, akurasi tinggi, pangukuran akurat, bacaan intuitif, kagancangan pangukuran gancang, kinerja stabil sareng dipercaya, jst.

  • Heavy Duty Digital Floor Scales Industrial Low Profile Pallet Scale Carbon Steel Q235B

    Timbangan beurat Digital Timbangan Lantai Industri Low Profile Pallet Scale Carbon Steel Q235B

    Skala lantai PFA221 mangrupikeun larutan beurat lengkep anu ngagabungkeun platform skala dasar sareng terminal. Cocog pikeun ngamuat darmaga sareng fasilitas umum-manufaktur, platform skala PFA221 ngagaduhan permukaan inten-pelat anu teu leres anu tiasa ditetepkeun. Terminal digital nanganan rupa-rupa operasi timbangan, kalebet beurat beurat, ngitung, sareng akumulasi. Paket anu dikalibrasi sapinuhna ieu masihan beurat anu akurat, dipercaya tanpa biaya tambahan fitur anu henteu diperyogikeun pikeun aplikasi beurat dasar.

  • 5 Ton Digital Platform Floor Scale With Ramp / Portable Industrial Floor Scales

    Skala Lantai Platform Digital 5 Ton Ku Timbangan Lantai Industri Portabel

    Skala lanté Smartweigh ngagabungkeun akurasi anu luar biasa sareng daya tahan pikeun nangtung dina lingkungan industri anu tangguh. Timbangan beurat-tugas ieu diwangun tina waja stainless steel atanapi baja karbon dicét sareng didesain kanggo nyayogikeun seueur kabutuhan industri timbangan, kalebet ngepak, ngeusian, ngimbangan, sareng ngitung. Produk standar dicét waja hampang atanapi stainless steel dina 0,9 × 0.9M dugi ka 2.0 × 2.0M sareng kapasitas 500Kg ka10,000-Kg. Desain Rocker-pin mastikeun kaulangan.

  • 3 Ton Industrial Floor Weighing Scales , Warehouse Floor Scale 65mm Platform Height

    Timbangan Timbangan Industri 3 Ton, Timbangan Lantai Gudang 65mm Jangkungna Platform

    Skala lantai PFA227 ngagabungkeun konstruksi anu kuat, permukaan anu gampang dibersihkeun. Éta cukup awét pikeun nyayogikeun akurat, beurat dipercaya bari nangtung nepi ka tetep dianggo dina lingkungan anu baseuh sareng korosif. Dijieunna sapinuhna tina stainless steel, éta cocog pikeun aplikasi higienis anu meryogikeun sering dikumbah. Pilih tina sababaraha rupa-rupa finish anu nolak corétan sareng rongkahna gampang dibersihkeun. Ku ngirangan waktos sareng usaha anu diperyogikeun pikeun beberesih, skala lantai PFA227 ngabantosan anjeun ningkatkeun produktivitas.