Jiajia - Anu khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran produk timbangan

Produk kami tiasa dipendakan dina unggal jinis industri sapertos
bungkus, logistik, tambang, palabuhan, pabrik, laboratorium, supermarket jsb.

YANTAI JIAJIA INSTRUMEN CO., LTD.

Yantai Jiajia Instrument Co., Ltd panalungtikan kontinyu sareng ngembangkeun téknologi anyar dina industri timbangan. Dumasar kana téknologi anu langkung énggal, langkung saé sareng langkung akurat, Jiajia nyobian nyiptakeun tim anu pangsaéna sareng propésional, pikeun ngahasilkeun produk beurat anu langkung aman, hejo, langkung propésional sareng akurat. Ditujukeun pikeun janten tolok ukur pamasok produk timbangan.