Di handap Tipe-BLT

Pedaran pondok:

Desain kompak, reliabiliti tinggi sareng akurasi, cocog pikeun skala Hopper, skala sabuk, sistem campuran sareng seueur deui

Sinyal Dual

Kapasitas: 10kg ~ 500kg


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produk Detil

Emax [kg]

D

10、20、50、75、100、200、250

Φ8.2

300、500

Φ10.2

Aplikasi

Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas) 

Barang

Unit

Parameter

Kelas akurasi ka OIML R60

C2

C3

Kapasitas maksimum (Emax)

kg

10、20、50、75、100、200、250、300、500

Selang verifikasi LC minimum (Vmin)

% tina Emax

0,0200

0,0100

Sénsitipitas (Cn) / Nol kasaimbangan

mV / V

2 ± 0,002 / 0 ± 0,02

Pangaruh suhu kana kasaimbangan nol (TKo)

% tina Cn / 10K

± 0,02

± 0,0170

Pangaruh suhu dina sénsitip (TKc)

% tina Cn / 10K

± 0,02

± 0,0170

Kasalahan hysteresis (dhy)

% ti Cn

± 0,0270

± 0,0180

Non-linearity (dlin)

% ti Cn

± 0,0250

± 0,0167

Ngarayap (dcr) langkung ti 30 mnt

% ti Cn

± 0,0233

± 0,0167

Input (RLC) & Kaluaran résistansi (R0)

Ω

400 ± 10 & 352 ± 3

Kisaran nominal tegangan éksitasi (Bu)

V

5 ~ 15

Résistansi résistansi (Ris) at50Vdc

M

5000

Kisaran suhu layanan (Btu)

-30 ... + 70

Wates beban aman (EL) & Breaking load (Ed)

% tina Emax

120 & 200

Kelas panyalindungan numutkeun EN 60 529 (IEC 529)

IP68

Bahan: Ngukur unsur

Kabel pas

 

Selubung kabel

Baja stainless atanapi volly

Baja stainless atanapi kuningan berlapis nikel

PVC

Kapasitas maksimum (Emax)

kg

10

20

50

75

100

200

250

300

500

Deflection at Emax (snom), sakitar

mm

0,29

0,39

Beurat (G), sakitar

kg

0,5

Kabel: Diaméterna: Φ5mm panjangna

m

3

Kauntungan

1. Taun R&D, produksi sareng penjualan pangalaman, téknologi canggih sareng kematangan.

2. Precision tinggi, daya tahan, ditukeurkeun sareng sensor anu dihasilkeun ku seueur mérek terkenal, harga kalapa, sareng kinerja mahal.

3. Tim insinyur anu saé, ngarobih sénsor anu béda sareng solusi pikeun kabutuhan anu béda.

Naha milih urang

YantaiJiaijia Instrument Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu nekenkeun kamekaran sareng kualitas. Kalayan kualitas produk anu stabil sareng dipercaya sareng reputasi bisnis anu saé, kami parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén, sareng kami parantos nuturkeun tren pamekaran pasar sareng terus ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang. Sadaya produk parantos lulus standar kualitas internal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami