Skala Crane

  • GNH(Handheld Printing)Crane Scale

    GNH Printing Percetakan Genggam) Skala Crane

    Skala derek éléktronik tahan suhu luhur ngagaduhan antarmuka komunikasi komputer anu lengkep sareng antar muka kaluaran layar anu ageung anu tiasa disambungkeun kana komputer.

    Permukaan luar skala crane éléktronik tahan suhu luhur ieu dilapis pinuh ku nikel, anti karat sareng anti korosi, sareng jinis tahan seuneu sareng ledakan-buktina sayogi.

    Skala derek éléktronik tahan suhu luhur dilengkepan troli penanganan opat roda sélulér pikeun ningkatkeun rentang jasa skala bango tahan suhu luhur.

    Overload, tampilan panginget underload, alarm voltase rendah, alarm nalika kapasitas batréna kirang ti 10%.

    Skala derek éléktronik tahan suhu luhur ngagaduhan fungsi shutdown otomatis pikeun nyegah karusakan batré anu disababkeun ku hilap dipareuman

  • GNP(PRINT INDICATOR)Crane Scale

    GNP (PRINT INDICATOR) Skala Crane

    Fitur:

    Anyar: Desain sirkuit anyar, waktos sayaga langkung lami sareng langkung stabil

    Gancang: kualitas luhur desain sensor terpadu, gancang, akurat sareng stabil timbangan

    Saé: Kualitas-pinuh disegel, batré rechargeable bébas pangropéa, kasus kakuatan alloy tahan dampak-kakuatan tinggi

    Mantep: program anu sampurna, teu aya kacilakaan, teu aya hops

    Kaindahan: penampilan Pantun, desain

    Propinsi: Kontrol jarak jauh genggem, merenah sareng kuat

    Kinerja utama sareng indikator téknis:

    Spésifikasi Tampilan kacaangan Ultra-tinggi LED 5-korsi tampilan 30mm tinggi

    Waktos stabilisasi maca 3-7S

  • GNSD(Handheld – Large Screen)Crane Scale

    GNSD (Genggem - Layar ageung) Skala Crane

    Skala crane éléktronik nirkabel, cangkang éndah, kokoh, anti geter sareng tahan shock, kinerja tahan cai anu saé. Kinerja gangguan anti éléktromagnétik anu saé, tiasa langsung dianggo dina chuck éléktromagnétik. Éta tiasa seueur dianggo dina terminal karéta, logam beusi sareng logam, tambang énergi, pabrik sareng perusahaan tambang.

  • OCS-GS(Handheld)Crane Scale

    OCS-GS (Genggem) Skala Crane

    1Sél beban terintegrasi presisi tinggi

    2Konversi A / D: Konversi analog-ka-digital Sigma-Delta 24-bit

    3Cincin hook Galvanis, henteu gampang karat sareng karat

    4Desain spring snap hook pikeun nyegah objék anu beuratna murag

  • OTC Crane Scale

    Skala Crane OTC

    Skala derek, ogé dingaranan timbangan gantung, timbangan kait dst., Mangrupikeun alat timbang anu ngajantenkeun objék dina kaayaan digantungkeun pikeun ngukur jisimna (beurat). Nerapkeun standar industri pangénggalna GB / T 11883-2002, kagolong kana skala kelas OIML Ⅲ. Timbangan derek umumna dianggo dina waja, metalurgi, pabrik sareng ranjau, stasiun kargo, logistik, perdagangan, bengkel, sareng sajabana dimana diperyogikeun dimuat sareng dibongkar, angkutan, pangukuran, pakampungan sareng acara-acara sanésna. Model anu ilahar nyaéta: 1T, 2T, 3T, 5T, 10T, 20T, 30T, 50T, 100T, 150T, 200T, jsb.