Jasa saatos-jualan & Case

Saatos-Penjualan Service & Case

Saatos-Diobral Service

Wawaran ngagunakeun pitunjuk sareng pitunjuk.

Mangsa jaminan 1 Taun. Saatos barang ditampi, pelanggan tiasa ngahubungi kami pikeun layanan purna jual upami aya masalah.
Upami produk dikonfirmasi saatos nampi, tapi ngagaduhan masalah kasabaran nalika panggunaan, urang ogé tiasa nawiskeun kalibrasi gratis, pelanggan kedah mayar biaya pangiriman.
Kusabab sifatna beurat, ngan ukur kelas F2 / M1 atanapi di handap anu tiasa 2nd dikalibrasi.

Kasus

Klién kami anu ganteng anu mésér skala treuk countertop anti slip sareng ngirimkeun gambar na sareng barang kami. Hatur nuhun pikeun kapercayaan sareng eupan balik anu saé.

* Bobot kalibrasi pikeun méteran uap   

Méteran beueus seueur dianggo dina prosés laboratorium atanapi produksi anu kedah ngukur kontén gancang. Sapertos industri farmasi, industri pangan, industri kimia, pertanian dll.
Kumaha carana calibrate méteran Uap kalayan beurat?
Tetep pencét tombol ZERO salami kaayaan 0,00g.
Nalika layar hurung, pasang beurat 100g dina baki sampel hipu. Nilai na bakal langkung gancang, teras ngantosan dugi ka pamiceunan jam 100.00.
Cabut beuratna, balik deui ka modeu tés, prosés kalibrasi parantos réngsé.
Méter Uap anyar kedah dikalibrasi sateuacan dianggo. Nalika éta sering dianggo, maka éta ogé kedah sering dikalibrasi. Pikeun milih beurat anu leres numutkeun akurasi méteran uap pikeun kalibrasi penting. Kéngingkeun naséhat di dieu.

* Bobot kalibrasi pikeun skala éléktronik 

Sacara umum, timbangan éléktronik kedah dikalibrasi sareng 1/2 atanapi 1/3 tina jajaran skala lengkep. Prosés kalibrasi standar nyaéta sapertos dihandap:
Hurungkeun skala, pemanasan salami 15 menit, sareng kalibrasi 0 sakedik. Teras gunakeun beurat pikeun dikalibrasi sacara sekuen, sapertos 1kg / 2kg / 3kg / 4kg / 5kg, jaga bacaan janten beurat sami beurat, prosés kalibrasi parantos réngsé.
Timbangan anu béda peryogi kelas anu béda tina beurat:
Kasaimbangan kalayan 1/100000 kasabaran sareng skala minimum 0.01mg mangrupikeun kasaimbangan tingkat kaunggulan. Éta kedah dikalibrasi ku beurat E1 atanapi E2.
Saimbang kalayan kasabaran 1/10000 sareng skala minimum 0.1mg bakal nganggo beurat E2 pikeun dikalibrasi.
Saimbang kalayan kasabaran 1/1000 sareng skala minimum 1mg bakal nganggo beurat E2 atanapi F1 pikeun dikalibrasi.
Kasaimbangan kalayan 1/100 kasabaran sareng skala minimum 0,01g bakal nganggo beurat F1 pikeun dikalibrasi.
Skala kalayan kasabaran 1/100 sareng skala minimum 0.1g bakal nganggo beurat M1 pikeun dikalibrasi.
Timbangan sareng kasaimbangan tiasa dikalibrasi ku nilai sareng bobot kelas anu saluyu.

* Tés ngamuat lift

Mangrupikeun cara anu umum pikeun tés ngamuat lift. Tés faktor kasaimbangan lift ogé kedah nganggo beurat. Faktor kasaimbangan lift mangrupikeun salah sahiji parameter anu paling penting dina lift traction, sareng parameter anu penting pikeun lift anu aman, dipercaya, nyaman sareng hemat énergi. Salaku fungsi anu penting, tés faktor kasaimbangan kalebet dina proyék pamariksaan panarimaan. 20kg beurat beusi cor "beurat persegi panjang" (beurat standar M1 OIML) kalayan kasabaran 1g dianggo kanggo pamariksaan lift. Sacara umum, perusahaan lift bakal ngalengkepan beurat beusi cor leutik mimitian ti 1 ton dugi ka sababaraha ton.
Lembaga inspeksi peralatan khusus ogé kedah nganggo beurat beusi pikeun inspeksi ngamuat lift. Ukuran anu umum nyaéta: beurat beusi matak 20KG (cocog pikeun gunana, gampang diangkat), sareng anu kadua sababaraha unit pamariksaan bakal milih jinis beusi cor 25kg.

* Kalibrasi timbangan beurat / timbangan tugas beurat

* Métode Kalibrasi

Kalibrasi dina juru: Pilih beurat dina nilai 1 / 3X (X tibatan total kapasitas weightbridge), nempatkeun kana opat juru platform sareng beuratkeun nyalira. Bacaan tina opat juru moal tiasa disababkeun ku kasabaran.
Kalibrasi linier: Pilih beurat dina 20% X sareng 60% X, teraskeun kana tengah weightbridge nyalira. Saatos ngabandingkeun bacaan sareng nilai beuratna, panyimpangan henteu kedah langkung ti kasabaran anu diijinkeun.
Kalibrasi linier: Pilih 20% X sareng 60% X beurat, tempatkeun beurat standar di tengah méja skala timbang, timbang beuratna, sareng bacaan kedah dibandingkeun sareng beurat standar. Penyimpangan henteu kedah langkung ti kasalahan anu diijinkeun.
Kalibrasi nilai tampilan: Rata-rata kapasitas beurat beurat kana 10 bagian anu sami, nyetél nilai standar numutkeun éta, nempatkeun beurat standar di tengah timbang, teras catet bacaan.

* Kalibrasi sisik ingon-ingon

Timbangan ternak biasa pikeun beuratna ingon-ingon. Pikeun ngajaga katepatan timbangan, beurat beusi cor tiasa dianggo pikeun ngalibrasi timbangan ternak.

* Timbangan treuk palet 

Éta diintegrasikeun dina treuk palet tangan sareng timbangan babarengan. Kalayan timbangan treuk palét, ngangkut sareng beurat tiasa dilakukeun dina waktos anu sami. Jantenkeun logistik di-imah anjeun langkung épisién kalayan biaya anu langkung handap.

* Timbangan bango

Skala bango dipaké pikeun beuratna beban gantung, kalayan rentang anu béda sareng kapasitas timbangan, nawiskeun solusi pikeun masalah kumaha beuratna beban anu teu ageung dina kaayaan industri Umumna dianggo dina industri waja, metalurgi, pabrik, tambang, stasiun angkutan barang, logistik , perdagangan, bengkel, sareng sajabana, sapertos muatan, ngabongkar, ngangkut, ngukur, netep, jst. Timbangan kran digital beurat-tugas industri sayogi tina kapasitas 100kg dugi ka 50 ton