Timbangan Limbangan Industri

  • Heavy Duty Digital Floor Scales Industrial Low Profile Pallet Scale Carbon Steel Q235B

    Timbangan beurat Digital Timbangan Lantai Industri Low Profile Pallet Scale Carbon Steel Q235B

    Skala lantai PFA221 mangrupikeun larutan beurat lengkep anu ngagabungkeun platform skala dasar sareng terminal. Cocog pikeun ngamuat darmaga sareng fasilitas umum-manufaktur, platform skala PFA221 ngagaduhan permukaan inten-pelat anu teu leres anu tiasa ditetepkeun. Terminal digital nanganan rupa-rupa operasi timbangan, kalebet beurat beurat, ngitung, sareng akumulasi. Paket anu dikalibrasi sapinuhna ieu masihan beurat anu akurat, dipercaya tanpa biaya tambahan fitur anu henteu diperyogikeun pikeun aplikasi beurat dasar.

  • 5 Ton Digital Platform Floor Scale With Ramp / Portable Industrial Floor Scales

    Skala Lantai Platform Digital 5 Ton Ku Timbangan Lantai Industri Portabel

    Skala lanté Smartweigh ngagabungkeun akurasi anu luar biasa sareng daya tahan pikeun nangtung dina lingkungan industri anu tangguh. Timbangan beurat-tugas ieu diwangun tina waja stainless steel atanapi baja karbon dicét sareng didesain kanggo nyayogikeun seueur kabutuhan industri timbangan, kalebet ngepak, ngeusian, ngimbangan, sareng ngitung. Produk standar dicét waja hampang atanapi stainless steel dina 0,9 × 0.9M dugi ka 2.0 × 2.0M sareng kapasitas 500Kg ka10,000-Kg. Desain Rocker-pin mastikeun kaulangan.

  • 3 Ton Industrial Floor Weighing Scales , Warehouse Floor Scale 65mm Platform Height

    Timbangan Timbangan Industri 3 Ton, Timbangan Lantai Gudang 65mm Jangkungna Platform

    Skala lantai PFA227 ngagabungkeun konstruksi anu kuat, permukaan anu gampang dibersihkeun. Éta cukup awét pikeun nyayogikeun akurat, beurat dipercaya bari nangtung nepi ka tetep dianggo dina lingkungan anu baseuh sareng korosif. Dijieunna sapinuhna tina stainless steel, éta cocog pikeun aplikasi higienis anu meryogikeun sering dikumbah. Pilih tina sababaraha rupa-rupa finish anu nolak corétan sareng rongkahna gampang dibersihkeun. Ku ngirangan waktos sareng usaha anu diperyogikeun pikeun beberesih, skala lantai PFA227 ngabantosan anjeun ningkatkeun produktivitas.