Sél Beban Titik Tunggal

  • Single Point Load Cell-SPL

    Single Point Load Cell-SPL

    Aplikasi

    • Pangukuran Komprési 
    • Momen tinggi / Pareum-Pusat Ngamuat
    • Hopper & beurat Net
    • Timbangan Bio-Médis
    • Pariksa beuratna & ngeusian Mesin
    • Timbangan Platform sareng Sabuk Konveyor
    • OEM sareng VAR Solusi
  • Single Point Load Cell-SPH

    Single Point Load Cell-SPH

    Bahan anu teu tiasa diaksés, laser disegel, IP68

    –Konstruksi leres

    –Cocogkeun sareng peraturan OIML R60 dugi ka 1000d

    –Hususna kanggo dianggo dina kolektor sampah sareng pikeun ningkatna témbok bak

  • Single Point Load Cell-SPG

    Single Point Load Cell-SPG

    Kelas presisi C3
    Beban tengah pareum dibales
    Pangwangunan alloy aluminium
    Perlindungan IP67
    Max. kapasitas ti 5 dugi 75 kg
    Kabel sambungan anu dijagaan
    Sertipikat OIML sayogi nalika pamundut
    Sértipikat tés sayogi nalika pamundut

      

  • Single Point Load Cell-SPF

    Single Point Load Cell-SPF

    Sél beban titik tunggal kapasitas tinggi anu dirancang pikeun pembuatan skala platform. Sisi gedé anu dipasangna ogé tiasa dianggo dina aplikasi timbangan kapal sareng corong sareng aplikasi angkat-bin dina bidang timbangan kendaraan dina-timbangan. Diwangun tina aluminium sareng lingkungan disegel sareng potting compound kanggo mastikeun katahanan.

  • Single Point Load Cell-SPE

    Single Point Load Cell-SPE

    Sél beban platform nyaéta sél beban balok kalayan pituduh paralel gurat sareng panon bending anu dipuseurkeun. Ngaliwatan konstruksi las laser éta cocog pikeun dianggo dina industri kimia, industri pangan sareng industri anu sami.

    Sél beban dilas laser sareng nyumponan sarat kelas perlindungan IP66.

  • Single Point Load Cell-SPD

    Single Point Load Cell-SPD

    Sél beban titik tunggal didamel tina bahan aluminium alloy khusus, lapisan anodized ngajantenkeun langkung tahan ka kondisi lingkungan.
    Éta tiasa dianggo nyalira dina aplikasi skala platform sareng gaduh performa tinggi sareng kapasitas tinggi.

  • Single Point Load Cell-SPC

    Single Point Load Cell-SPC

    Éta cocog pikeun dianggo dina industri kimia, industri pangan sareng industri anu sami.
    Sél beban masihan hasil réproduksi anu akurat pisan, dina jangka panjang bahkan di lingkungan industri anu keras.
    Beban sél éta nyayogikeun syarat-syarat perlindungan kelas IP66.

  • Single Point Load Cell-SPB

    Single Point Load Cell-SPB

    SPB sayogi dina 5 kg (10) pon dugi ka 100 kg (200 pon) versi.

    Anggo dina skala bangku, ngitung skala, mariksa sistem timbangan, sareng sajabina.

    Éta didamel ku alloy aluminium.

  • Single Point Load Cell-SPA

    Single Point Load Cell-SPA

    Solusi pikeun Hopper sareng bin timbangan kusabab kapasitas luhur sareng ukuran platform ageung. Skéma ningkatna sél beban ngamungkinkeun bolting langsung kana témbok atanapi struktur nangtung anu cocog.

    Éta tiasa dipasang dina sisi bejana, tetep émut ukuran piring maksimum. Kisaran kapasitas anu lega ngajantenkeun sél beban tiasa dianggo dina rupa-rupa aplikasi industri.