Single Point Load Cell-SPH

Pedaran pondok:

Bahan anu teu tiasa diaksés, laser disegel, IP68

–Konstruksi leres

–Cocogkeun sareng peraturan OIML R60 dugi ka 1000d

–Hususna kanggo dianggo dina kolektor sampah sareng pikeun ningkatna témbok bak


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produk Detil

-Bahan anu teu tiasa diaksés, laser disegel, IP68

Pangwangunan anu leres

--Menuhan peraturan OIML R60 dugi ka 1000d

- Khusus pikeun dianggo dina kolektor sampah sareng pikeun ningkatna témbok tina bak

Aplikasi

Skala forklift, mékanisme bango

Spésifikasi:  Exc + (Beureum); Exc- (Hideung); Sig + (Héjo); Sig- (Bodas)   

Barang

Unit

Parameter

Kelas akurasi ka OIML R60

D1

C1

Kapasitas maksimum (Emax)

kg

550、880

Selang verifikasi LC minimum (Vmin)

% tina Emax

0,0357

0,0180

Sénsitipitas (Cn) / Nol kasaimbangan

mV / V

1.2 ± 0,006 / 0 ± 0,03

Pangaruh suhu kana kasaimbangan nol (TKo)

% tina Cn / 10K

± 0,03

Pangaruh suhu dina sénsitip (TKc)

% tina Cn / 10K

± 0,03

Kasalahan hysteresis (dhy)

% ti Cn

± 0,0500

Non-linearity (dlin)

% ti Cn

± 0,0500

Ngarayap (dcr) langkung ti 30 mnt

% ti Cn

± 0,0490

Input (RLC) & Kaluaran résistansi (R0)

Ω

400 ± 20 & 352 ± 3

Kisaran nominal tegangan éksitasi (Bu)

V

5 ~ 12

Résistansi résistansi (Ris) at50Vdc

M

5000

Kisaran suhu layanan (Btu)

-30 ... + 70

Wates beban aman (EL) & Breaking load (Ed)

% tina Emax

150 & 300

Beban dinamis anu diidinan (Fsrel)

(Amplitudo geter numutkeun DIN 50100)

% tina Emax

70

Kelas panyalindungan numutkeun EN 60 529 (IEC 529)

IP68

Bahan: Ngukur unsur

 Baja stainless atanapi paduan

Kapasitas maksimum (Emax)

kg

550

880

Deflection at Emax (snom), sakitar

mm

0,35

Beurat (G), sakitar

kg

3.5

Kabel: Diaméterna: Φ6mm panjangna

m

3

Kauntungan

1. Taun R&D, produksi sareng penjualan pangalaman, téknologi canggih sareng kematangan.

2. Precision tinggi, daya tahan, ditukeurkeun sareng sensor anu dihasilkeun ku seueur mérek terkenal, harga kalapa, sareng kinerja mahal.

3. Tim insinyur anu saé, ngarobih sénsor anu béda sareng solusi pikeun kabutuhan anu béda.

Naha milih urang

YantaiJiaijia Instrument Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu nekenkeun kamekaran sareng kualitas. Kalayan kualitas produk anu stabil sareng dipercaya sareng reputasi bisnis anu saé, kami parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén, sareng kami parantos nuturkeun tren pamekaran pasar sareng terus ngembangkeun produk anyar pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang. Sadaya produk parantos lulus standar kualitas internal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami