Skala Bluetooth

  • Counting Scale

    Ngitung Skala

    Skala éléktronik kalayan fungsi cacah. Skala éléktronik jenis ieu tiasa ngukur jumlah sakumpulan produk. Skala ngitung biasana dianggo dina bagian pabrik pepelakan, pepelakan ngolah kadaharan, jst.

  • Bluetooth Scale

    Skala Bluetooth

    Pilihan 1: Bluetooth nyambung ka PDA, nganyatakeun APP ku Bluetooth.n

    Pilihan 2: RS232 + Port Serial

    Pilihan 3: kabel USB & Bluetooth

    Ngadukung “Nuodong barkod”

    Kalayan aplikasi telepon sélulér (cocog pikeun ios, Android,

  • Desk High Precision Counting Scale

    Meja Skala Ngitung Precision Tinggi

    Spésifikasi:

    1. bracket aluminium Anyar kalayan panyalindungan induksi opat-titik;
    2. Sensor presisi tinggi industri;
    3. trafo kawat tambaga pinuh, dual-use pikeun ngecas sareng nyolok;
    4. 6V sareng batré 4AH, akurasi dijamin;
    5. Ngepaskeun adjustable sareng kapasitas sensing, fungsi komprehensif;

  • Weighing/Counting Balance

    Timbangan / Ngitung kasaimbangan

    Spésifikasi:

    1. bracket aluminium Anyar kalayan panyalindungan induksi opat-titik;
    2. Sensor presisi tinggi industri;
    3. trafo kawat tambaga pinuh, dual-use pikeun ngecas sareng nyolok;
    4. 6V sareng batré 4AH, akurasi dijamin;
    5. Ngepaskeun adjustable sareng kapasitas sensing, fungsi komprehensif;