Tentang Kami

YANTAI JIAJIA INSTRUMEN CO., LTD.

Ngeunaan Perusahaan

Yantai Jiajia Instrument Co., Ltd panalungtikan kontinyu sareng ngembangkeun téknologi anyar dina industri timbangan. Dumasar kana téknologi anu langkung énggal, langkung saé sareng langkung akurat, Jiajia nyobian nyiptakeun tim anu pangsaéna sareng propésional, pikeun ngahasilkeun produk beurat anu langkung aman, hejo, langkung propésional sareng akurat. Ditujukeun pikeun janten tolok ukur pamasok produk timbangan.

Kalayan budaya perusahaan "Detil ngajantenkeun bédana. Sikep mutuskeun sagala hal. ” , Jiajia ngudag ngungudag nol cacad dina kualitas produk, jarak nol dina jasa, keluhan pelanggan nol salaku tujuanna.

Kontrol ketat dina prosés produksi sareng produk anu sampurna, Jiajia bakal nawiskeun jasa anu positip & satia, komunikasi anu tulus sareng nyobian janten sobat sadaya palanggan. Kalayan sikep anu serius tur sampurna, Jiajia bakal dijantenkeun modél dina industri timbangan.

Produk Kami

Jiajia khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran produk timbangan kalebet timbangan treuk, beurat uji, sistem kontrol timbangan.
Sadaya skala industri dina sadaya ukuran sareng format, parangkat lunak pikeun ngendalikeun sareng ngawaskeun prosés produksi tiasa dipendakan di dieu. Éta ngabantosan pikeun ningkatkeun produktivitas sareng kualitas ku unggal jinis solusi sapertos formulasi, cacah sareng aplikasi anu sanés.
Produk kami tiasa dipendakan dina unggal jenis industri sapertos pengepakan, logistik, tambang, palabuhan, pabrik, laboratorium, supermarket jsb.

Tim kami

4d41cf9f

Kalayan ampir 20 taun pangalaman produksi sareng insinyur téknis propésional, JIAJIA tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan konsumén pikeun produk standar sareng produk khusus.
Ampir 20 taun pangalaman perdagangan luar negeri, dalit sareng impor sareng prosedur ékspor sareng sarat, tiasa nyayogikeun naséhat sareng opini profesional.
Tim penjualan profesional dina 8 basa anu béda tiasa komunikasi sareng konsumén tanpa halangan. Langkung merenah, langkung gancang sareng langkung akurat pamahaman kabutuhan pelanggan.