Timbangan

  • GNH(Handheld Printing)Crane Scale

    GNH Printing Percetakan Genggam) Skala Crane

    Skala derek éléktronik tahan suhu luhur ngagaduhan antarmuka komunikasi komputer anu lengkep sareng antar muka kaluaran layar anu ageung anu tiasa disambungkeun kana komputer.

    Permukaan luar skala crane éléktronik tahan suhu luhur ieu dilapis pinuh ku nikel, anti karat sareng anti korosi, sareng jinis tahan seuneu sareng ledakan-buktina sayogi.

    Skala derek éléktronik tahan suhu luhur dilengkepan troli penanganan opat roda sélulér pikeun ningkatkeun rentang jasa skala bango tahan suhu luhur.

    Overload, tampilan panginget underload, alarm voltase rendah, alarm nalika kapasitas batréna kirang ti 10%.

    Skala derek éléktronik tahan suhu luhur ngagaduhan fungsi shutdown otomatis pikeun nyegah karusakan batré anu disababkeun ku hilap dipareuman

  • GNP(PRINT INDICATOR)Crane Scale

    GNP (PRINT INDICATOR) Skala Crane

    Fitur:

    Anyar: Desain sirkuit anyar, waktos sayaga langkung lami sareng langkung stabil

    Gancang: kualitas luhur desain sensor terpadu, gancang, akurat sareng stabil timbangan

    Saé: Kualitas-pinuh disegel, batré rechargeable bébas pangropéa, kasus kakuatan alloy tahan dampak-kakuatan tinggi

    Mantep: program anu sampurna, teu aya kacilakaan, teu aya hops

    Kaindahan: penampilan Pantun, desain

    Propinsi: Kontrol jarak jauh genggem, merenah sareng kuat

    Kinerja utama sareng indikator téknis:

    Spésifikasi Tampilan kacaangan Ultra-tinggi LED 5-korsi tampilan 30mm tinggi

    Waktos stabilisasi maca 3-7S

  • GNSD(Handheld – Large Screen)Crane Scale

    GNSD (Genggem - Layar ageung) Skala Crane

    Skala crane éléktronik nirkabel, cangkang éndah, kokoh, anti geter sareng tahan shock, kinerja tahan cai anu saé. Kinerja gangguan anti éléktromagnétik anu saé, tiasa langsung dianggo dina chuck éléktromagnétik. Éta tiasa seueur dianggo dina terminal karéta, logam beusi sareng logam, tambang énergi, pabrik sareng perusahaan tambang.

  • JJ Waterproof Weighing Indicator

    Indikator Timbangan Cai waterproof

    Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan overload. Piringna disegel dina kotak, janten tahan cai sareng gampang dijaga. Sél beban ogé tahan cai sareng ngagaduhan panyalindungan anu dipercaya tina mesin.

     

  • JJ Waterproof Bench scale

    Skala Bangku Cai waterproof

    Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan anu langkung ageung. Gampang dipasang sareng merenah dianggo. Duanana platform sareng indikatorna tahan cai. Duanana didamel tina stainless steel.

     

  • JJ Waterproof Table Scale

    Skala Tahan Cai JJ

    Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan anu langkung ageung.

  • Weighing indicator for bench scale

    Indikator beuratna pikeun skala bangku

    48mm tampilan digital héjo subtitle ageung

    Batré litium 8000ma, langkung ti 2 bulan kanggo ngecas

    Perumahan stainless steel kandel 1mm

    Korsi ngawangun T stainless steel kedah ningkatkeun biaya sakitar 2 dolar

  • Stainless steel Weighing indicator for platform scale

    Indikator beuratna stainless steel pikeun skala platform

    Trafo kawat tambaga pinuh, dual nganggo pikeun ngecas sareng nyolok

    Batré 6V4AH kalayan akurasi dijamin

    Konektor rotatable 360 ​​derajat kalayan sudut pandang anu tiasa diatur

    Korsi ngawangun T stainless steel kedah ningkatkeun biaya

  • Explosion-proof Stainless steel Weighing indicator

    Indikator ngabeledug-buktina stainless steel Timbangan

    304 perumahan stainless steel kalayan cincin karét tahan cai.

    Pilihan 232 propotal

    Batré litium 4000ma, 1-2 bulan kanggo hiji muatan;

    Kalayan sertipikat ledakan-buktina, sareng patén hemat daya 3.7V

  • New- ABS Weighing indicator for platform scale

    Anyar- Indikator Timbangan ABS pikeun skala platform

    Fungsi beurat layar LED ageung

    Trafo kawat tambaga pinuh, dual nganggo pikeun ngecas sareng nyolok

    Batré 6V4AH kalayan akurasi dijamin

    Timbangan sareng sensing tiasa disaluyukeun, kalayan fungsi anu lengkep

  • ABS Counting indicator for platform scale

    Indikator cacah ABS pikeun skala platform

    Fungsi beurat layar LED ageung

    Trafo kawat tambaga pinuh, dual nganggo pikeun ngecas sareng nyolok

    Batré 6V4AH kalayan akurasi dijamin

    Timbangan sareng sensing tiasa disaluyukeun, kalayan fungsi anu lengkep

  • OCS-GS(Handheld)Crane Scale

    OCS-GS (Genggem) Skala Crane

    1Sél beban terintegrasi presisi tinggi

    2Konversi A / D: Konversi analog-ka-digital Sigma-Delta 24-bit

    3Cincin hook Galvanis, henteu gampang karat sareng karat

    4Desain spring snap hook pikeun nyegah objék anu beuratna murag

1234 Teras> >> Halaman 1/4