Skala Bangku Cai waterproof

Pedaran pondok:

Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan anu langkung ageung. Gampang dipasang sareng merenah dianggo. Duanana platform sareng indikatorna tahan cai. Duanana didamel tina stainless steel.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Bagian jero skala tahan cai ngadopsi struktur anu disegel pinuh pikeun nyegah cairan korosif, gas, sareng sajabana tina ngarusak awak élastis sénsorna, sareng ningkatkeun pisan kahirupan sensor. Aya dua jinis fungsi: stainless steel sareng plastik. Platform timbanganana didamel tina sadaya stainless steel atanapi galvanis sareng disemprot. Éta kabagi kana jinis anu tetep sareng jinis anu tiasa dialihkeun, anu tiasa diberesihan. Salaku tambahan, skala tahan cai ogé dilengkepan ku carjer tahan cai sareng alat pikeun ngahontal rupa-rupa épék tahan cai. Skala tahan cai biasana dianggo dina lokakarya ngolah kadaharan, industri kimia, pasar produk akuatik sareng séktor sanés.

Parameter

Modél JJ TCS-FH JJ TCS-304
Auténtikasi CE, RoHs
Katepatan III
Suhu operasi -10 ℃ ~ ﹢ 40 ℃
Sasayogian tanaga Dibangun dina 6V4Ah disegel batré kalungguhan-asam (Kalayan carjer khusus) atanapi AC 110v / 230v (± 10%)
Dibangun dina 6V4Ah disegel batré kalungguhan-asam (Kalayan carjer khusus) atanapi AC 110v / 230v (± 10%)
Ukuran piring 30x40cm 40x50cm 30x40cm 40x50cm
Beurat kotor 15kg 18kg 10kg 13kg
Bahan cangkang Bahan komposit Beusi sténless
Paparan Jangkungna 25mm LED ageung
Indikator tegangan 3 tingkat (luhur, sedeng, handap)
Durasi batré tina hiji muatan 70 Jam 60 Jam
Otomatis pareum 10 menit
Kapasitas 15kg / 30kg / 60kg / 100kg / 150kg / 300kg / 600kg / 1500kg / 3000kg
Antarbeungeut RS232 / RS485 RS232
Resolusi 3000/6000/15000/30000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami