Skala Tahan Cai JJ

Pedaran pondok:

Tingkat perméabilitas na tiasa ngahontal IP68 sareng presisi na akurat pisan. Éta ngagaduhan sababaraha fungsi sapertos alarm nilai tetep, cacah, sareng perlindungan anu langkung ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik

Bagian jero skala tahan cai ngadopsi struktur anu disegel pinuh pikeun nyegah cairan korosif, gas, sareng sajabana tina ngarusak awak élastis sénsorna, sareng ningkatkeun pisan kahirupan sensor. Aya dua jinis fungsi: stainless steel sareng plastik. Platform timbanganana didamel tina sadaya stainless steel atanapi galvanis sareng disemprot. Éta kabagi kana jinis anu tetep sareng jinis anu tiasa dialihkeun, anu tiasa diberesihan. Salaku tambahan, skala tahan cai ogé dilengkepan ku carjer tahan cai sareng alat pikeun ngahontal rupa-rupa épék tahan cai. Skala tahan cai biasana dianggo dina lokakarya ngolah kadaharan, industri kimia, pasar produk akuatik sareng séktor sanés.

Parameter

Modél JJ AGT-P2 JJ AGT-S2
Auténtikasi CE, RoHs
Katepatan III
Suhu operasi -10 ℃ ~ ﹢ 40 ℃
Sasayogian tanaga Dibangun dina 6V4Ah disegel batré kalungguhan-asam (Kalayan carjer khusus) atanapi AC 110v / 230v (± 10%)
Ukuran piring 18,8 × 22,6 cm
Diménsi 28.7x23.5x10cm
Beurat kotor 17,5kg
Bahan cangkang Plastik ABS Disikat stainless steel
Paparan Layar LED ganda, 3 tingkat kacaangan Layar LCD, 3 tingkat kacaangan
Indikator tegangan 3 tingkat (luhur, sedeng, handap)
Metoda sealing pelat dasar Disegel dina kotak gél silika
Durasi batré tina hiji muatan 110 Jam
Otomatis pareum 10 menit
Kapasitas 1,5kg / 3kg / 6kg / 7.5kg / 15kg / 30kg
Antarbeungeut RS232

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami