Sél beban digital

  • Digital Load Cell:SBA-D

    Sél Beban Digital: SBA-D

    Sinyal kaluaran digital (RS-485/4-kawat)

    –Nominal (dinilai) beban: 0,5t… 25t

    –S nyalira mulangkeun

    –Laser dilas, IP68

    –Bangunan panyalindungan anu langkung ageung

  • Digital Load Cell:DESB6-D

    Sél Beban Digital: DESB6-D

    Sinyal kaluaran digital (RS-485/4-kawat)

    –Nominal (dinilai) beban: 10t… 40t

    –S nyalira mulangkeun

    –Laser dilas, IP68

    –Simple dipasang

    –Bangunan panyalindungan anu langkung ageung

  • Digital Load Cell:CTD-D

    Sél Beban Digital: CTD-D

    Sinyal kaluaran digital (RS-485/4-kawat)

    –Nominal (dinilai) beban: 15t… 50t

    –S nyalira mulangkeun pin rocker

    Bahan bahan baja –Stainless laser dilas, IP68

    –Simple dipasang

    –Bangunan panyalindungan anu langkung ageung

  • Digital Load Cell:CTA-D

    Sél Beban Digital: CTA-D

    Sinyal kaluaran digital (RS-485/4-kawat)

    –Nominal (dinilai) beban: 10t… 50t

    –S nyalira mulangkeun pin rocker

    –Kelas baja; laser dilas, IP68

    –Simple dipasang

    –Bangunan panyalindungan anu langkung ageung