Timbangan System

  • JJ–LPK500 Flow balance batcher

    JJ – LPK500 Aliran bakét

    Kalibrasi bagéan

    Kalibrasi skala pinuh

    Téknologi bahan koréksi mémori ciri

    presisi tinggi bahan

  • JJ-LIW Loss-In-Weigh Feeder

    JJ-LIW Leungit-Dina-beurat Pangirut

    Feeder ngukur aliran aliran-dina-beurat LIW séri mangrupikeun feeder pangukuran kualitas luhur anu dirancang pikeun industri prosés. Hal ieu loba dipaké pikeun kontrol batching aliran konstan kontinyu sareng prosés kontrol angkatan anu tepat tina granular, bubuk, sareng bahan cair di situs industri sapertos karét sareng plastik, industri kimia, metalurgi, tuangeun, sareng pakan sisikian. Feeder aliran aliran-dina-beurat aliran LIW mangrupikeun sistem dahar anu presisi tinggi anu didesain ku mechatronics. Éta ngagaduhan rupa-rupa tuangeun sareng tiasa nyumponan rupa-rupa aplikasi. Sakabéh sistem akurat, dipercaya, gampang dioperasikeun, gampang dirakit sareng dirawat, sareng gampang dianggo. Model séri LIW nutupan 0,522000L / H.

  • JJ-CKW30 High-Speed Dynamic Checkweigher

    JJ-CKW30 Speed-Speed ​​Dynamic Checkweigher

    CKW30-speed tinggi checkweigher dinamis ngahijikeun téknologi pamrosésan dinamis gancang-gancang perusahaan urang, téknologi régulasi kacepetan bébas noise adaptif, sareng téknologi kontrol produksi mekatronik anu ngalaman, cocog pikeun idéntifikasi gancangasihan, sareng analisis statistik barang anu beuratna antara 100 gram sareng 50 kilogram, akurasi deteksi tiasa ngahontal ± 0,5g. Produk ieu seueur dianggo dina produksi bungkus alit sareng jumlah produk anu seueur sapertos bahan kimia sadidinten, bahan kimia rupa, tuangeun, sareng inuman. Éta mangrupikeun checkweigher ékonomis kalayan kinerja anu mahal pisan.

  • JJ-LIW BC500FD-Ex Dripping System

    Sistem Dripping JJ-LIW BC500FD-Ex

    Sistem dripping BC500FD-Ex mangrupikeun leyuran kontrol aliran timbangan anu dikembangkeun ku perusahaan urang dumasar kana ciri kendali penimbangan industri. Dripping mangrupikeun cara dahar anu ilahar dina industri kimia, sacara umum, salah sahiji atanapi langkung bahan laun ditambihan kana réaktor dina waktos anu parantos ditangtoskeun numutkeun beurat sareng tingkat anu diperyogikeun ku prosés, pikeun ngadamel réaksi ku bahan proporsional anu sanés pikeun ngahasilkeun majemuk anu dipikahoyong.

    Kelas ledakan-buktina: Exdib IICIIB T6 Gb

  • JJ-CKJ100 Roller-Separated Lifting Checkweigher

    JJ-CKJ100 Roller-Dipisahkeun Angkat Checkweigher

    Seri CKJ100 ngangkat ngangkat roller checkweigher cocog pikeun paking sareng timbangan tina kotak sadaya produk nalika diawasan. Nalika barangna kirang beurat atanapi kaleuwihan beurat, éta tiasa ditingkatkeun atanapi dikirangan iraha waé. Rangkaian produk ieu ngadopsi desain anu dipaténkeun tina pamisahan awak skala sareng tabel roller, anu ngaleungitkeun dampak sareng pangaruh beban parsial dina awak skala nalika sakabeh kotak ditimbang sareng mareuman, sareng ningkatkeun pisan konsistensi pangukuran sareng reliabiliti sakabeh mesin. Produk seri CKJ100 ngadopsi desain modular sareng metode manufaktur anu fleksibel, anu tiasa diadaptasi kana tabel roller listrik atanapi alat panolakan numutkeun kabutuhan pangguna (nalika henteu diawasi), sareng seueur dianggo dina éléktronika, bagian presisi, bahan kimia rupa, bahan kimia sapopoé, tuangeun, farmasi , jsb lini produksi pengepakan industri.